Inspirerende spreker over Persoonlijk Leiderschap gezocht?

Wil jij ook grip op je eigen handelen hebben? Minder onzeker zijn? Minder spanning ervaren? Wie niet? Tijdens de Keynote over Fluitend Leiderschap gaat ik in op de onderwerpen die jou meer comfort geven in de dagelijkse praktijk. Het publiek gaat de deur uit met energiepraktische tips en een grote glimlach op het gezicht.

Wie heeft er al eens het roer omgegooid? 
Ik heb op mijn 44ste het roer omgegooid. Ik heb durven toegeven dat de jas die ik aan had niet meer paste. Het steeds net niet die baan krijgen waar ik op solliciteerde in 2017 heeft mij doen inzien waar mijn kwaliteiten en passie het meeste tot zijn recht komen, op het hockeyveld, als scheidsrechter en als interim HR Manager op klussen waar het ‘spoorboekje’ nog niet voor geschreven is.
Ik heb op het veld veel geleerd over mij zelf. Nu combineer ik die ervaring met wat ik het leukste vind om te doen! Mensen motiveren
 en vertrouwen geven.

Je eigen invloed
Ik laat je graag zien welke invloed je zelf hebt op je handelen, vertrouwen en resultaat. Wanneer we spanning ervaren kunnen ons brein en ons lijf eigenlijk alleen daar nog maar mee bezig zijn. Er is geen ruimte voor iets anders. In mijn keynote speech leg ik uit welke effecten deze spanning op je resultaat hebben. Bewustwording is stap één, hoe je er voor kunt zorgen dat de stress af neemt stap twee. Ik neem je mee in persoonlijke voorbeelden en geef je praktische handvatten.

Wanneer we de spanning onder controle hebben is er ruimte voor succes!

 

Wat klanten zeggen