Wie ben ik

Ik ben Karen Dollé, HR Manager, dagvoorzitter en spreker in Fluitend Leiderschap. Ik ben zorgzaam, attent en zakelijks assertief. Ik durf beslissingen te nemen daar waar het nodig is. Deze vaardigheden pas ik zowel in mijn werk als in het weekend toe wanneer ik in de sterkste hockeycompetitie van de wereld mag fluiten. Als HR Manager en spreker maak ik gebruik van mijn ervaringen als scheidsrechter gekoppeld aan persoonlijk leiderschap. Ik werk, fluit en sta op het podium met passie en plezier, dit maakt fluitend leiderschap.

Passie en plezier zijn voor mij het allerbelangrijkst. Dit vind ik in mijn werk op het veld en op het podium. Zonder plezier zou ik niet iedere zondag het hele land door kunnen rijden om vrijwillig als scheidsrechter wedstrijden te fluiten en mijn fijne gezin hiervoor thuis te laten. Met plezier bereid ik mij voor op iedere wedstrijd die komen gaat. De teams verdienen mijn volle aandacht, zodat het een goed geleide wedstrijd wordt. Voor mij werkt het bij een opdrachtgever net zo. Daar ben ik op mijn best wanneer de opdracht moet worden gerealiseerd. Bij mij gaat het om de ‘hoe’ in de organisatie. Ik werk met veel mensen samen en trek ook hier graag de vergelijking met het fluiten. Mijn voordeel is dat ik als scheidsrechter altijd moet handelen met respect voor de ander. Dit zie je ook terug in mijn aanpak als HR Manager. Ik sta er midden in de organisatie faciliterend aan het proces.

Mijn aanpak is te omschrijven als:  interactief, persoonlijk en inspirerend.

Als spreker speel ik in op zaken waar een medewerker of leidinggevende mee te maken krijgt in zijn dagelijkse praktijk welke ik koppel aan voorbeelden uit mijn scheidsrechter praktijk. Hoe mooi is het wanneer toehoorders in de zaal met net zo veel passie en plezier als ik op het veld en podium sta, de volgende dag geïnspireerd naar hun werk gaan?

Zin om het zelf te ervaren? Neem dan contact met mij op.