Altijd al HR-advies op maat gewild?

Veel mkb-bedrijven hebben behoefte aan gedegen HR advies. Ze zijn vaak in omvang te klein om volwaardig HR advies in huis te hebben. Voor deze bedrijven heb ik het HR abonnement in het leven geroepen. Mijn brede kennis en ervaring stelt mij in staat om probleemloos te schakelen tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken. Door mijn flexibiliteit pak ik zaken professioneel en efficiënt op en ben ik gewend om mij een organisatie snel eigen te maken. Ik maak gebruik van mijn netwerk wanneer het onderwerp hier om vraagt.

De voordelen:  
altijd HR-advies binnen handbereik;
• HR inzet op maat afgestemd op de behoefte en
één aanspreekpunt voor al je HR vragen.

Wat houdt dit abonnement in?
Ik bied een HR-abonnement per kwartaal. Ieder kwartaal heb je een HR-strategiegesprek of HR-overleg van X uur met aanvullend telefonische bereikbaarheid voor diverse HR gerelateerde vragen. Als add-on op een abonnement werk ik op projectbasis. 

Voorbeelden van add-on’s:
• het opstellen van HR kaders/uitgangspunten voor de onderneming;
• begeleiding veranderprocessen;
• adviseren over en uitvoeren van in-, door-, en uitstroom;
• medewerker betrokkenheid;
• verzuimbegeleiding;
• begeleiden van talentmanagement en faciliteren van vlootschouwen;
• verzorgen van trainingen;
• coachen van leidinggevenden en medewerkers;
• uitwerken van een vraag nav een telefoongesprek of strategie gesprek en
• regelingen en advies omtrent Corona.

Wanneer een opdracht op projectbasis aan de orde is worden vooraf heldere afspraken gemaakt over de resultaten, de inzet en de kosten. Een add-on betreft altijd maatwerk.

Omdat elke onderneming én opdracht uniek is kenmerkt mijn inzet en het netwerk wat ik daarbij inzet zich door diversiteit. Wat hetzelfde blijft is de aandacht voor resultaat en kwaliteit waarbij ik het aanspreekpunt voor jullie bedrijf ben.

De samenwerking op basis van een abonnement start met de intentie voor jaren en is wat mij betreft vrij opzegbaar op elk moment. Immers, voor beide partijen moet het goed blijven voelen. 

Interesse gewekt?

Neem contact met mij op voor een oriënterend gesprek van een uur. Dit gesprek is GRATIS.

 

Wat klanten zeggen

Als bedrijf hadden we een nog onervaren team voor HR en PZ taken, we hebben toen Karen als coach voor dit team ingezet. Dat is heel goed ontvangen bij het team, het gaf rust om met Karen te kunnen klankboarden en ook de rest van de organisatie zag dat we waar we niet zeker wisten hoe een issue op te pakken er externe expertise meedacht en ingezet werd. Ook bij lastige vragen, zoals hoe gaan we in een holacratische organisatie om met beoordelingsgesprekken, kwam Karen met goede voorbeelden van andere bedrijven en hebben we een heel goede invulling weten te realiseren. Ze schakelt makkelijk met verschillende mensen, is duidelijk en heeft een gefundeerde mening. De samenwerking met Karen bevalt ons goed en zetten we zo door! Mocht je met vragen op HRM gebied zitten, dan ben je bij Karen aan het goede adres.

Jon Schaeffer
Mediquest